NU närmar det sig!!

Välkomna tillbaka till en ny sommar 
Nu tar vi tag i planeringen och öppnandet av Kungsgårdsviken 2021Vi har bl.a. gått igenom ekonomi och gjort en budget och i samband med det så har vi gjort lite justering på avgifterna för 2021 och nu höjer vi bl.a. säsongsavgiften för första gången sedan starten och den nya avgiften är 500Kr, de nya avgifterna hittar ni på avgifts fliken. Vi hoppas givetvis inte att det skall påverka er vilja att stötta oss ekonomiskt så vi kan fortsätta utveckla området. 


Vi kommer att anskaffa 2 stycken nyckelskåp med kod som vi skall sätta på torpet och bastun för att underlätta uthyrning.
Vi har planerat att försöka få till en utgrävning i hamnbassängen, fortsätta renovera bryggor, kanske köpa lite nya till flytbryggan, frostsäkra vattnet till torpet, ny markis m.m.

VÄLKOMMEN-nu KÖR VI
DRIFTGRUPPEN
Säsongen slut för i år

Nu har vi stängt kungsgårdsvikens gästhamn för säsongen, vi avslutade den i konstant regn med att ta in bryggorna, stänga av vatten, tömma ledningar  och slå av värmeelementen i torpet. Passade också på att lägg ut  lite matjord på ytor som behöver det, kanske hinner lägga ut lite mer innan snön kommer.
VI VILL VERKILGEN TACKA ALLA  SPONSORER, SÄSONGARE SOM BETALT AVGIFTEN SAMT ALLA SOM BESÖKT OSS OCH HOPPAS ATT NI ÅTERKOMMER NÄSTA ÅRMED VÄNLIGA HÄLSNINGAR DRIFTGRUPPEN

Vad har hänt och vad händer i närtid i KGV?


Det har varit en stundtals intensiv aktivitet i sommar och det har gått mil av toapapper och torky. Till större delen så har det avlöpt utan störningar eller incidenter. Skärp containern har vi fått tömt, normalt så räcker den hela säsongen, likaså  gäller det toalett brunnen. Den stora belastningen kommer av bilburna gäster och jag är inte säker att man alltid stöttar oss, men så är det. Det har varit åverkan på bomlåset(förberedelse) så det har vi bytt. Flytbryggorna har vållat oss problem med slitna pontoner m.m men nu skall det vara fixat, så som ni ser så har det inte varit helt lugnt och problemfritt.  Folk verkar ha trivts och det är ju roligt och syftet med allt     
 Nu till framtiden       
Lördagen den 29 augusti kommer Janne C med band att spela på Kungsgårdsviken, har ju hänt förr med känt resultat. Första ordentlig ackordet kl 1800. De som vill kan träffas och äta något innan och var och en tar med sig vad man vill äta och dricka. Vädret bestämmer var vi sitter och FHM regler gäller givetvis.
Välkomna Mats L


NU öppnar vi för säsongen!!
Välkomna med att betala in säsongsavgiften, vi behöver allt stöd vi kan få och vi tror att Kungsgårdsviken kommer att vara ett populärt utflyktsmål denna corona sommar, har redan sett tillströmning.
Har ni möjlighet att hjälpa till att vara "hamnvärd" någon vecka så tas det emot tacksamt, blir tungt om det bara är driftgruppen som tar alla veckor- Vi behöver hjälp från V26 och framåt till V39, prata ihop er några och dela på en vecka.  På hemsidan ser ni vad det innebär. Skicka mail till driftgruppen så lägger vi in det på listan
Skepp o hoj

Ett steg närmare
Efter 2 intensiva arbetsdagar i maj så är vi i stort sett klara med förberedelserna inför öppnandet av Kungsgårdsviken. Det har varit imponerande aktiviteter med att laga bryggorna,  oljat in allt trä och det är en hel del, satt dit en ny ponton till flytbrygga, badstegar för att lättare komma i och ur vattnet vid bad, fejat och städat torpet m.m.
STORT TACK TILL ALLA SOM KÄMPAT PÅ I SNÅLBLÅSTEN

GLÖM INTE ATT STÖDJA OSS GENOM EN SÄSONGSAVGIFT-SAMMA SOM TIDIGARE


Nu närmare det sig, båtsäsongen!
Vi planerar att samlas i Kungsgårdsviken den 9 Maj mellan kl 10-14 för lite försäsongsarbete, städa området, se över vindskydd och grillplatser, laga och olja in bryggor, sätta på vatten och el  och annat som faller in. Känner ni för att hjälpa till så är ni hjärtligt välkomna. Vi bjuder på lite förtäring under social distans och enligt FHM direktiv